Off the red carpet-Rihanna's Grammy 2013 dress


You know the feeling when you see something for the first time and everything else after that could not be compared with that first thing you saw. And it always turns out that the first choice was the right one. That happened to me so many times...
Rihanna's Grammy 2013 look was (for me) pure perfection-the dress, the hair, the make up, every little thing.
One of my best friend was getting married and I was a godmother (as I mentioned here), so I needed to look good. This was the first wedding in a row of my childhood friends, so we all needed to look perfect and everything was planed a few months ahead.
That dress was the best choice and my seamstress was up to the task. I felt so good and glamourous and cannot wait for another opportunity to wear it. The only jewelry I had was the golden bracelet and little golden earring, because the dress itself was the best accessorize.
The wedding was the beautiful, emotional, atmosphere was amazing and we didn't stop dancing all night!  
Can't wait the next! :D


Sigurna sam da vam je poznat onaj osećaj da, kada vidite nešto po prvi put, ništa drugo što vidite posle toga se ne može meriti sa tim. I uvek se ispostavi da je prvi izbor i pravi. Meni se to desilo toliko puta...
Rihannin celokupan izgled na dodeli Grammy nagrada 2013-e , bio je (bar za mene) čisto savršenstvo - haljina, frizura, šminka, svaki detalj.
Jedna od mojih najboljih drugarica se udavala, i ja sam bila kuma, tako da sam morala da izgledam što bolje. S obzirom da je to bilo prvo u nizu venčanja mojih drugarica iz detinjstva, sve smo morale da izgledamo savršeno i sve je bilo planirano nekoliko meseci ranije.
Ta haljina je bila pravi izbor, a moja krojačica je bila na visini zadatka. Osećala sam se lepo i glamurozno i jedva čekam sledeću priliku kada ću je ponovo nositi. Od nakita sam imala jedino zlatnu narukvicu i male zlatne minđuše, jer je haljina sama za sebe bila najbolji dodatak.
Venčanje je bilo prelepo, emotivno, atmosfera je bila neverovatna, a mi smo igrale cele noci!
Jedva čekam sledeće! :D

My dear godmother Nina <3
Be Happy and Enjoy life,
Milica


2 comments:

  1. Koliko ste savrsene sve cetiri :D Svaka cast Micke, keep up the good work!

    ReplyDelete
  2. Mico,haljina je prelepa!Izgledala si fenomenalno!Poljubac za nasu buducu majku! :)

    ReplyDelete